Hersteld Hervormde Gemeente - Nijkerk

Omdat we momenteel nog in beperkte mate bij elkaar mogen komen, kunt u alleen via aanmelding en uitnodiging onze diensten bijwonen.
Verder zenden we onze diensten online uit.

Dit kan via Kerkdienstgemist met alleen geluid:

Of via Youtube met beeld en geluid. Hieronder vindt u de Youtube links naar de betreffende diensten:

Tijdens de dienst zenden we openbaar uit en kunt u via deze link direct zien welke dienst live is:

Youtube HHG Nijkerk

Na de dienst kunt u dezelfde dag nog via onderstaande links de diensten terugkijken:

Zondag 19-9-21 VM 9:30

Zondag 19-9-21 NM 16:30

Wij willen u vragen om de collecten per bank over te maken.
Kerkvoogdij:
Diaconie: NL90 RABO 0337 8075 31

DagelijksWoord.nl

Kerkzaal Hersteld Hervormde Gemeente Nijkerk verrijkt met orgelfront

Het kerkgebouw is 2009 in gebruik genomen en beschikt over een twee klaviers Johannusorgel. Een orgelfront werd sindsdien nog altijd gemist.

Eind februari 2017 is met de plaatsing en ingebruikname van een orgelfront in de kerkzaal van de Hersteld Hervormde Gemeente van Nijkerk een lang gekoesterde wens van de gemeente in vervulling gegaan.